top of page

SEBA BANK NFT SAKLAMA HİZMETİ BAŞLATTI!

İsviçre merkezli SEBA Bank, NFT saklama hizmeti başlattı. SEBA Bank müşterilerinin NFT saklamasına olanak sağlayacak yeni düzenlemelerle platformunu duyurdu!




SEBA Bank, NFT’leri bireysel ve kurumsal saklama olanakları sağlıyor!


Bireysel ve kurumsal müşteriler Bored Apes, Yacht Club, CryptoPunks ve Clone X NFT gibi dünyaca ünlü koleksiyonlar Ethereum tabanlı tüm NFT’lerini saklama alanı oluşturabilecek! Dünyaca ünlü NFT koleksiyonlarına saklama alanı hizmeti sunan SEBA Bank, bireysel ve kurumsal NFT sahipleri için fırsat oluşturmuş oldu!



SEBA BANK, saklama hizmetlerinin üst düzey koleksiyonlarla sınırlı kalmayacağını, müşteri taleplerine göre pazar araştırmalarının devamının geleceğini de dile getirdi.

SEBA Bank, eylül ayında kurumsal müşterilerine aylık kazanç sağlayabilecekleri ETH staking hizmeti başlatmıştı.


Bankanın teknoloji ve müşteri çözümleri başkanı Mathias Scrhutz ''Ethereum staking hizmetinin piyasa sürülmesiyle, kurumsal yatırımcılarının geleceğini güvence altına almada kilit rol oynayacak'' ifadesini kullanmıştı!


  • SEBA Bank, 26 Ekim’de yaptığı açıklamayla kullanıcıların NFT saklama platformunu duyurması ardından blockchain ekosisteminin kripto varlık bankası olarak daha fazla yer edinecek gibi! Yeni hamlelerden kaçınmayan SEBA Bank, geleneksel ve dijital bankacılığa uygun şekilde sisteme entegre ederek yönetmesi hem var olan müşterilerini ekosistemle tanıştırmaya olanak sağlıyor hem de yeni olası müşterilerinin ilgisini çekecek hamlelerde bulunuyor! Geleneksel ve dijital bankacılıkta köprü olma yolunda ilerleyemeye devam eden SEBA Bank, ilk dijital varlık şirketi olarak İsviçre Finansal Piyasa Denetleme Kurumu'ndan bankacılık ve menkul hizmetler vermek için lisans alan ilk dijital varlık şirketi!




Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page