top of page

Toki Evleri VR Gözlük ile Gezdirildi!

Son zamanlarda yaşanan konut krizi ile beraber hükümetten TOKİ projesi adımı atıldı. Yaklaşık 7 milyon yurttaşın TOKİ evlerine başvuru yaptığı biliniyor.


'İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa' adı verilen proje kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, tam 17 ilde yapılacak Tanıtım Tır'ı ile VR gözlüğünü deneyimlemek isteyen bireylere TOKİ evlerini gezdirecek.


Tanıtım Tır'ının ilk durağı ise Ankara Kızılay meydanı oldu. Kampanyanın ayrıntıları anlatılırken bir yandan ise Tır'ı ziyaret edenler ise VR gözlük ile TOKİ evlerini gezdi.




TOKİ Uygulama Dairesi Başkanı Osman Direnç konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:


''Vatandaşlarımızın burada kat planlarımız ve projelerimizde kullandığımız malzemeler hakkında bilgi sahibi olması sağlanacaktır. TIR'ımız 14 Ekim'de Ankara Kızılay Meydanı'nda görevine başlamış olup; Kırşehir, Konya, Diyarbakır, Tunceli, Zonguldak ve Muğla gibi 17 şehrimizde kent meydanlarında görevini 12 Kasım'a kadar yerine getirecektir. Rekor başvuru sayısı ile idaremize güvenini gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, tanıtım TIR'ımıza davet ediyoruz"



Son Yazılar

Hepsini Gör

Commenti


bottom of page