top of page

Avrupa'nın en kapsamlı yapay zeka zirvesi!

Yapay Zeka Politikaları Derneği (AIPA), 10-11 Şubat'ta en kapsamlı yapay zeka zirvesi yapacak!


AIPA, Türkiye ve Avrupa'nın en kapsamlı yapay zeka zirvesi Tomorrow Summit'i çevrim içi olarak gerçekleşeceğini duyurdu!


AIPA BaşkanI Zager Küçükşabanoğlu,


''AIPA, yapay zekanın konuşulduğu her patformda olacak ve ülkemizin yapay zeka alanındaki potonsiyelini tüm dünyada göstermeyi hedefliyoruz''

dedi.


Çevrim içi düzenlenecek zirveye yurt içi ve yurt dışından yoğun katılım olacağını, ChatCPT, yapay zeka, Metaverse, Uzay ve İklim gibi konular ele alınacak!


80 Konuşmacı Zirve'de


Ekonomi, güvenlik, sağlık, tarım gibi konu başlıkları da yer alacak!


AITS Awards adıyla ödüller verilecek!


Geleceğe koşuyoruz!


Küçükşabanoğlu, ''Geleceği konuşan bir zirve olacak ve ülkemizin en başarılı kişi ve kurumları bir araya getirmeyi amaçlıyoruz''

dedi. Küçükşabanoğlu, zirve hakkında şunları da söyledi: “Türkiye geleceğe geç kalmayıp geleceğe var gücüyle koşmalı! Geçtiğimiz yıl zirvemizdeki sloganımız ‘Geleceğe Geç Kalma’ idi.

Dönüşümün tam ortasında olarak, ülkemizin bu konuda atıcağı adım çok önemli ve kıymetli olmakla beraber genç nüfusun yoğun. olduğu bir ülkede teknolojini kaçılmaz olduğunu da dile getirdi!

Ülkemizin başta yapay zeka olmak üzere bir çok alanda teknolojiye sahip çıkıp geç kalması önem arz etmekle beraber geleceğe doğru adımlarla koşmalıyız dedi.



Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page