top of page

Binance, MasterCard Ortaklığı!

Brezilya'da ön ödemeli kart için ortaklık kuran MasterCard ve Binance!



Dünya'nın en büyük kripto varlık şirketi Binance, MasterCard ile ortaklık kurdu!

Ön ödemeli kart ile birlikte kullanıcılar, kripto varlık birimleri ile fatura ödeme işlemlerine sahip olarak satın alabilecekler!


Latin Amerika pazarına giriş yapmanın önemi üzerine değinilirken kripto endüstrisini ilerletmeye ve büyütmeye devam edecek nitelikte hamleler yapmaya devam eden Binance, Kripto ekosistemi ile mevcut finansal sistemde köprü kurmayı hedefliyor!


Bölgesel büyümeden ziyade global büyümeyi tercih eden Binance, kripto para borsasının kripto endüstrisinde geniş kitlelere yayılmaya yönelik politikalar izliyor!


Brezilya'da ön ödemeli kart başlatma planlarını duyuran Binance ve MasterCard, merkez görevi üstlenmesi üzerine çalışmalar yürütmenin önemi üzerine durdu!


Ön ödemeli kart ile kullanıcılar online ve fiziksel mağazada satın alımlar yapabilecek! Geçerli kimlik kartıları giriş yapabilecek kullanıcılar için kart beya aşamasında olduğu bir kaç hafta içinde piyasaya sürüleceği belirtildi!


Binance Genel müdür Gullherme Nazar, Binance yerel kripto kulanıcıları için önemli finans merkezi olacağını, Brezilya'da kripto varlık ödemeleri için önemli girişimlerde bulunmuş ve destek sunan bir kimliğe sahip dolduğunu belirtti!








Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page