top of page

Cem Uzan, Coin Talks ve Uzman Coin'in Ortak Yayınına Konuk Oldu!

Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, 69 milyar dolar değerine sahip davanın NFT'lerini çıkardığını Twitter hesabından duyurdu. Kripto paraların devrim niteliğinde olduğunu söyleyen Uzan, geçmişte teknolojiye ayak uyduramayanların birçok sorun teşkil ettiğini vurguladı.


Yayın 28 Eylül 2022 Çarşamba Günü saat 21:00'de Youtube üzerinden canlı olarak gerçekleşti. Coin Talks ve Uzman Coin'in ortak yayınının moderatörlüğünü Gazeteci Emine Baktaş gerçekleştirdi.



Canlı yayında; Cem Uzan'ın NFT projesi, metaverse üzerinde miting, kripto varlık yasa tasarısı ve kripto varlıkların geleceğine yönelik konular hakkında konuşuldu.


Uzan; siyasetçi kimliğinden öte bir iş insanı olarak bu projede yer aldığını belirtti. Aynı zamanda, Türkiye'de ilk özel TV'yi kurduğu dönemi anlattırken, bugün teknolojiye mesafeli duran birçok iş insanı ve siyasetçinin geçmişte de hep olduğunu dile getirdi.


Yayın, seyircilerin merak ettiği sorularla biterken, şimdi ise gözler 1.5 sene içinde Fransa'da sonuçlanması beklenen davaya çevrildi. Uzan'a göre bu davanın NFT'lerini satın alanlar; dava kazanıldığı veya kaybedildiği takdirde eş zamanlı olarak kazanmış- kaybetmiş olacak.


Kamuoyunun direkt merak ettiği konu aslında 69 milyar değerindeki dava. Uzan, davanın %70 oranında kazanılacağını söylerken tüm dava sürecinin takibinin şeffaf olacağını özellikle belirtti.


Yayının tamamını izlemek için Youtube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz!


Serinin devamında Türkiye'deki diğer siyasi parti temsilcileri de yer alacak.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page