top of page

Coinex 5.Yıl Dönümü Partisi

Coinex 5. Yıl partisi 10.12.2022 tarihinde CryptoFemale’e ait olan YouPlace’de gerçekleşti!


Sektörden ve çeşitli kurum kuruluşlardan yaklaşık 120 kişiye misafirlik yapan etkinlikte Coinex Türkiye temsilcileri yer aldı. Coinex’in Türkiye’de ve Dünya’daki kullanıcı sayısından ve Coin/Token çeşitliliğinden bahsedilen ve temsilcilerin tanıtımlarını yaptıkları etkinlikte eğlenceli oyunlar ile Coinex’in bilinirliğini ölçen araştırmalar da yapıldı.





Etkinlik boyunca yiyecek ve içecekler misafirlere ücretsiz olarak ikram edilmiş olup gecenin sonunda Coinex 5. Yıl partisine özel pasta kesildi ve eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.







Birçok lansman/tanıtım ve sektörden paydaşların etkinliklerini düzenleyen ve Türkiye’de ilk kadın girişimciler tarafından kurulan YouPlace’de Coinex’in 5. Yıl partisi de sektör temsilcilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.






Coinex Hakkında:


2017 Aralık ayında kurulmuş, küresel ve profesyonel bir kripto para işlem platformudur.


CoinEx çekirdek takımı üyeleri ar-ge ve küresel işlemlerde zengin deneyimi sahibi, kripto para sektörünün en erken girişimci ve yatırımcıları olan, dünyanın önde gelen internet ve finans şirketlerindendir. Tescilli işlem eşleşme sistemi ve üst düzey kullanıcı deneyimiyle CoinEx tüm dünyadan kullanıcılara yüksek seviyede güvenli, istikrarlı ve verimli bir kripto para işlem platformu sunmaya adanmıştır.


Son Yazılar

Hepsini Gör

댓글

댓글을 불러올 수 없습니다.
기술적인 오류가 발생하였습니다. 연결 상태를 확인한 다음 페이지를 새로고침해보세요.
bottom of page