top of page

CoinShares, Adil NFT için Yatırımcılara Twitter Botu başlattı!


Kripto varlık yatırım ve ticaret grubu olan CoinShares, Non-Fungible Token (NFT) yatırımcılara adil bir fiyatlandırma sağlayabilen Twitter botu geliştirdi.




CoinShares resmi Twitter hesabından duyurduğu paylaşımla, kullanıcılarla etkileşime geçerek NFT alabileceğini duyurdu. NFT yatırımcıları için değerleme botunun yer alacağı adil fiyatlanma strateji uygulacağını dile getirdi.





NFT’lerin makul değerini kontrol etmelerini sağlayacak deneysel bir Twitter botu!



CoinShares 13 Ekim Tarihinde Resmi Twitter Hesabında ;

CoinSharesNFTAl ürününün lansmanını duyurmaktan büyük heyecan ve gurur duyuyoruz. Basit bir tweet ile bir NFT’nin ne kadar değerli olabileceğini size bildirme özelliğine sahip! NFT’leri fiyatlandırmak kolay bir iş değil ve değişken fiyat aralığına sahip, kripto ve nicel uzmanlığımıza dayanarak NFT’leri adil fiyatlandırmak için deneysel bir proje geliştirdik. Bu deneysel değeri ölçerken ise matematiksel kavramlara güvenerek oluşturduk.

ifadesini kullanıldı.

Diğer bir açıklamada ise; NFT Bot ile etkileşimde bulunmak için fiyatını aradığınız NFT’nin OpenSea bağlantısıyla tweet atmanın yeterli olduğu belirtildi.



CoinShares CEO’su Jean Marie Mognetti konu ile ilgili,


NFT’lerin dijital varlık piyasalarının en yeni varlıkları olduğunu ve herkesin onları alıp satarken rahat ve güvende hissetmesinin önemli olduğunu belirtti.

Aynı zamanda NFT fiyatları yükseltmek için hileli ya da yasal zemine uygun olmayan hamleler, hacim artırma gibi işlemelerin önüne geçilebilmesi adına önemli bir etkiye sahip olacağı belirterek ''Adil NFT'' botu ile yöntemlerin hilesiz gelişmesine katkı sağlayacağının altı çizildi.


  • NFT'lerin makul değeri için kontrol sağlanması kullanıcı ve yatırımcı yararına olan bir hamle olmakla beraber deneysel olarak tam zamanlı cevap verme yetisine sahip olması önem arz etmektedir.






Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page