top of page

CryptoFemale ve BeInCrypto-Global İş Birliğinde Araştırma Raporu!

CryptoFemale ve BeInCrypto-Global iş birliği ile Blockchain ve Kripto Para ekosisteminde yer alan kadınların sektördeki konumları/memnuniyetleri hakkında geniş çaplı bir araştırma raporu hazırlama kararı aldı!


CryptoFemale, Türkiye’de Blockchain ve Kripto Paralar alanında; medya çalışanları, sanayi-dernek ve kuruluşlarında bu görevlerde yer alanlar, kripto para borsalarında çalışanlar, sektör geliştiricileri, kripto kullanıcıları ve sahipleri, proje yöneticileri, tasarımcılar, hukukçular, pazarlamacılar, sanatçılar, finansçılar vs. kadın çalışanların bu sektördeki çalışma oranlarının araştırmalarını yapmaktadır.


CryptoFemale ve BeInCrypyo-Global, sektörde toplumsal cinsiyet eşitliği hakkında detaylı bilgiye erişebilmek adına ekosistemde çalışan kadınlarının değerli yorumlarına ihtiyaç duyduğunu bu doğrultuda sosyal medya hesaplarında ve ilgili topluluklarda paylaştıkları anketlerin sonuçlarını ileteceklerini duyurdu!


İstatistiği belirlemek için ve daha fazla kadın çalışanın sektörde yer almasına olanak sağlamanın önemi üzerinde duran CryptoFemale ve BeInCrpto, yayınlanan kısa anketinin yanıtlamasının önemine vurgu yaptı!


Türkiyede kadınların sektördeki çalışma oranlarının güncel durumunun belirlenmesinde katkı sağlayarak ekosistemi geliştirmeye yönelik girişimlerde bulunacaklarını ilettiler!


Kısa anketimizin yer aldığı link aşağıdadır.




  • Ekosistemin gelişimi ancak toplumsal cinsiyet eşitliğini benimseyerek gelişir ve değişir diyor isen ilgili linke gerçek yorumlarınızı yazmayı unutmayın!





Son Yazılar

Hepsini Gör

Opmerkingen


bottom of page