top of page

Deprem Bölgesi için Dayanışma Rüzgarı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Klein/Harbiye'de!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Blockchain Ekosistemi Bir araya Gelerek Klein/Harbiye'de Etkinlik Düzenleyecek!


Türkiye 6 Şubat 2023 tarihiyle deprem gerçeği ile yüzleşip birçok çalışmalar yürütmeye devam etmektedir. Ülkeyi derinden etkileyen deprem felaketinde yaraları sarmaya devem eden birçok topluluk gibi Lotus Presents, CryptoFemale, CollecTeam ve Anael Dijital 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir araya geliyor!

Tüm Gelir Deprem Bölgesine Gönderilecek!


Lotus Presents'in öncülüğünde gerçekleşecek etkinlik 8 Mart Kadınlar Günü'nde Klein'da olacak! Modern lirik dans, akustik performans ve ses sanatçılara geceye eşlik edecek! Klein/Harbiye sahnesinde 21:00 01:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte, kadın vokal sanatçılar akustik performanslarını sergileyecek!

Geceye eşlik edecek sanatçılar ise;M Lisa, Kayra, Bade,DEN ZE ve müzik grubu Yüzde15 

Etkinlik Katılımcılarına Özel NFT Tasarımı ELYT ve Utilify Projesinden!


ELYT ve Utilify tarafından deprem bölgesi için oluşturulan etkinlik için özel olarak NFT Paketi oluşturup katılımcılara sunacak!


Etkinlik esnasında elde edilen tüm gelir deprem bölgesine aktarılacak olup çocuk ve kadınlar için sosyal yaşam evi yapılacak! Etkinliğe katılım sağlayacak olan herkese NFT tasarımlar hediye edilecek!

Lotus Presents, CryptoFemale, CollecTeam ve Anael Dijital’ın sponsor olarak yer alacağı etkinlik için bilet alman yeterli!


Klein/Harbiye için bilet almak isteyenler aşağıdaki linke giriş yaparak temin edebilir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 21:00 - 01:00 saatleri arasında katılım sağlayamayacak ama deprem bölgesi için katkıda bulunmak isteyenler ise bilet alarak destek olabilir!




Lotus Presents:Kadın sanatçılar ve sektördeki kadın çalışanları destelemek için oluşturulan bir topluluk olarak kadın çalışanlarının arttırmayı hedefliyor!

CryptoFemale:Türkiye ve Global'de büyüyen blockchain ve kripto ekosisteminde teknolojik okur-yazarlığı destekleyen, kadınların büyümesini destekleyerek ekosistemde görünür olmayı hedefleyen gönüllülük esasına dayan topluluk!

CollecTeam:6 şubat 2023 tarihiyle ülkeyi derinden etkileyen deprem felaketi sonrasında gönüllük esasına göre oluşturulan birçok topluluk, farklı alanlarda uzmanlığı olan kişileri barındırıyor! Doğal afet sonrasında yaşanılan olası aksaklık ve koordinasyonsuzluğa çözüm sunarak yardım ve ihtiyaç haritası oluştururak destek sağlamayı amaçlıyor! 

Anael Dijital:Teknoloji değişimlerden haberdar etmeyi amaçlayan danışmanlık şirketi, Büyüme süzgecinden doğru analizlerle gerçek hedeflerine ulaştırmada yardımcı olmayı destekliyor! 

ELYT: Influencer, topluluklar ve markaları bir araya getirerek NFT'leri sunan dijital platform! 

Utilify:Blockchain ve Web3 tabanlı yönetim ve çözüm  sadakatı sunan dijital varlık platformu! 

  • Kadın ve çocukların sosyal yaşam alanlarını iyileştirebilmek adına yapılacak etkinlik bununla sınırlı kalmayıp afet bölgesi için çalışmalar ve projeler ile katkıda sunulmaya devam edecektir. Güncel haber ve detaylar ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır.








Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page