top of page

Do Kwon Hakkında Soruşturma!


Terra LUNA kurucusu Do Kwon İş birliği Yapmaya Kapalı!


Do Kwon hakkında tutuklama kararı! Güney Koreli savcılar, Terra (LUNA coin) çöküşü ile bağlantılı yeni bir soruşturma başlattı! Sermaye Piyasası Yasasının ihlal edildiğine dair yargılama başlatıldığı belirtildi!




Kripto para dünyası son aylarda Terra Luna Kurucusu Do Kwon’un, kripto para piyasasından 40 milyar doların silinmesi ile büyük bir şok yaşadı. Birçok yatırımcı bu olayın üzerine madur olurken, Do Kwon’un yargılanması gerektiğini savundu.


Geçtiğimiz günlerde; sermaye piyasasını ihlal ettiği gerekçesiyle bir tutuklama emri çıkarıldı. Do Kwon, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla, devlet yetkilileri ile görüşmeye açık olduğunu dile getirse bile, alınan duyumlara göre Do Kwon iş birliği için yavaş ilerliyor.


Do Kwon Kaçmayı mı Düşünüyor?


Sorgu için asla yanaşmayan Do Kwon’un kaçma planları olduğununa dair söylentiler mevcut. Do Kwon’un kurucusu olduğu Terra Luna ile birlikte piyasadan 40 milyar doların silinmesi ile beraber, vergi dolandırıcılığında bulunma, özellike yatırımcıları yanıltma, haraç toplama ve saadet zinciri yürütme kısacası hayal satma gibi suçlardan da yargılanıyor.



Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page