top of page

Dünya’nın ilk Metaverse akaryakıt istasyon hamlesi Aytemiz’den!


Metaverse alanını Decentraland üzerinden açtığı istasyonla Metaverse’e adım atan akaryakıt şirketi Aytemiz!










Popüler Metaverse evreni Decentraland’te açtığı istasyon.


Metaverse evreni Decentralan'te açılan istasyonla ziyaretçiler yeni istasyon deneyimi yaşayarak uygulama ekranları üzerinden sunulan özel kod ile 'Aytemiz Vaay' uygulamasından yıl sonuna kadar indirim kazanma şansına sahip olacak.


Kullanıcılar, sanal ve gerçek dünyayı aynı anda deneyimleme imkanı bulacak!


Ürün ve hizmetlerin yanı sıra ekosistemi yakından takip etme kararı alan akaryakıt şirketi Aytemiz, yepyeni bir deneyimle geleceğin istasyonunu duyurdu.



Aytemiz Genel Müdürü Çağdaş Demirağ,


“Metarverse’ün ilk akaryakıt istasyonunu Decentraland içindeki popüler alanlardan biri olan ve şu anda aylık 280 bin kişi tarafından ziyaret edilen Dragon City isimli tema parkın yanına kurduk. Özellikle erişimi kolay ve eğlenceli bu yeni sanal deneyimin herkesin çok ilgisini çekeceğini düşünüyoruz. Bu yeni sanal dünyanın, e-ticaret de dahil, tüm ticareti yeniden değiştireceğini öngörüyoruz. Önümüzdeki dönemde market ve akaryakıt alışverişlerimizi çok daha kişiselleştirilmiş deneyimlerle gerçekleştirmek mümkün olacak. Metaverse evreninde yer alan dünyanın ilk akaryakıt markası olarak geleceğe kendimizi bugünden hazırlıyor, sunacağımız deneyimlerle rekabette ön plana çıkmak istiyoruz. Bu tür teknoloji odaklı projelerin gençlerin daha fazla ilgisini çekeceğini düşünüyoruz. Geleceği sahiplenen farklı projelerle sektörümüze öncülük etmeyi hedefliyoruz” dedi.


MetaFuel:


Aytemiz’in Metaverse için özel olarak konumlandırdığı yakıt hakkında da bilgi veren Demirağ, ''Geleceğin yakıtı konsepti ile ‘MetaFuel’ yakıtını pompa odasın yer verdiklerini, AR teknolojisi sayesinde pompa adalarını deneyimleme imkanlarını bulabilceklerini'' söyledi.




Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page