top of page

FTX TR Kullanıcılarına TOGG Hediye Edecek!

FTX TR, Türkiye’nin yerli otomobil hayalini desteklemek için kullanıcılarına hediye etmek üzere TOGG satın alıyor.


FTX TR, Türkiye’nin yerli otomobil hayalini desteklemek için kullanıcılarına hediye etmek üzere TOGG satın alacağını duyurdu Türkiye’nin öncü kripto para borsalarından FTX TR, Türkiye’nin yerli ve milli otomobil hayalini paylaşıyor.


Bu kapsamda FTX TR, 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunulacak Türkiye’nin ilk elektrikli otomobili TOGG satın alarak kullanıcılarına hediye edeceğini duyurdu.





FTX TR, kullanışlı arayüzü, güçlü altyapısı, eğitici içerikleri ve müşteri destek ekibi ile FTX'in globaldeki vizyonunu Türkiye'de genişletmek için faaliyetlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor.


FTX TR Genel Müdürü Şeref Bayırlı: ''Türk mühendislerimiz canla başla çalışıyor.''



Yerli ve milli girişimleri desteklemesiyle tanınan öncü kripto borsası, 2023 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak olan Türkiye’nin elektrikli ilk akıllı otomobili C SUV satın alarak kullanıcılarına hediye edeceğini duyurdu.


FTX TR Genel Müdürü Şeref Bayırlı, bu duyuruyla ilgili: “Türkiye’nin Renklerini temsil eden bu özel koleksiyonu hayata geçirmek için Türk mühendislerimiz canla başla çalışıyor. FTX TR olarak biz de ülkemizin çevre dostu teknoloji üretimine katkıda bulunmak amacıyla TOGG elektrikli araç satın alarak gerçekleştirilmek istenen hayale ortak olmak istiyoruz.” ifadesinde bulundu.


FTX TR ülkemizde elektrikli araçların yaygınlaşması yönünde pozitif sinyaller veriyor!


Ülkemizde elektrikli araçların kullanımı ve yaygınlaşması yönünde pozitif sinyaller sağlayan bu girişimi desteklemesi ile FTX TR, sosyal medyada da yüksek derecede ilgi ve beğeni topladı.



FTX TR Twitter hesabında paylaşılan duyuruya ilgi her saniye artmaya devam ederken, bu tweete 10 bin beğeni geldiğinde duyurulacak ikinci sürpriz ise merak ediliyor.


FTX TR’nin desteklediği projelerden haberdar olmak ve ayrıcalıklarla dolu dünyasında yer almak istiyorsanız FTX TR’yi ziyaret edebilirsiniz!

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page