top of page

GGslayer Game ve RACA İş Birliğine Girdi!

GGslayer Game, Web3 teknolojileri için RACA ile İş Birliğine Girdi!



GGslayer, RACA ile stratejik ortaklık kurduğunu duyurdu! Stratejik ortaklıkla GGslayer'ın tüm ürünlerine erişme imkanı sağlayacağını duyuran oyun odaklı Metaverse platformu RACA, pazar alanını büyüteceğini dile getirdi!


BNB, USM ve RACA'nın NFT pazarı üzerinden kazan-kazan blockchain oyunu Metamon'da olacak! Duyuruyu BNB Swap twitter üzerinden yaparak ekleme yaptı!

Web3 oyun merkezi olarak yeni nesil merkezi olmayan GG Labs'ın platform üzerinden;Web3 geliştiricileri, yatırımcılar, oyun projeleri için sürdürebilir bir alan geliştirmeyi hedefliyor!

ifadesi kullanıldı.


Stratejik ortaklığın duyulmasından sonra GGslayer platformunda toplam kullanıcı artışı %150 civarında bir artış olduğu, yeni yol haritaları için çalışmaların ileriye dönül olacağı ifadesi kullanıldı! Kullanıcıların dikkatini çeken, pazar alanının gelişmesine olanacak sağlayacak diğer bir etken ise BNB yan zinciri JAZ Network'ün de piaysa sürülmesi olacak gibi!


Şubat ayı itibariyle piyasaya sürülecek ikinci ve üçüncü sürümlerin hazırlanmasıyla GGS belirteçlerini de piyasa sürmeyi hedefleniyor!


GGslayer ile ortaklık yürütmeye karar vermenin en nihai koşulu büyük kitlelere erişim sağlayıp aynı zamanda kendi yeni oyunu olan Looki Looki Jazzi'yi yükseltmek! RACA'nın ortaklığı kazan-oyna amacını güderek etkileşim oluşturmak ve sürdürülebilirliği sağlamak!







Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page