top of page

Güney Kore, Metaverse Projesini Başlattı!

Güney Kore'nin Başkenti Seul, Metaverse Projesini başlattı! Seul Belediye Başkanı Oh Se-ho, Vatandaşların Sanal Gerçeklikle Beraber Bir Çok Olanağa Erişeceğini Belirtti.




Şehir hizmetlerine sanal evrende buluşma imkanı sunan Metaverse Seoul projesini 16 Ocak tarihinde açıklayan Oh Se-ho, şehrin cazibe merkezi haline geleceğini belirterek halka Metaverse arzını açtı!


İletişim ve Hizmet Yeri ''Metaverse Seoul'' Olacak!


Metaverse projesini başlatma sebeplerine değinerek vatandaşların çevrimiçi hizmet ve iletişim yeri olacağını belirten Oh Se-ho, vatandaşların belediye talepleri için de yer edindiğinin önemine vurgu yaptı. Özellikle dezavantajlı grup ya da yaşlıların olanaklarının sınırlarından bahsederken, Metaverse projesi ile şehir imkanlarını kolaylaştırma yolunda adımlar atacağına vurgu yaptı.


Güney Kore'nin en büyük şehri olan Seul, finans ve kültürel zenginlik anlamında Doğa Asya'nın merkezi konumundadır. Nüfus grafiği ve kültürel çeşitlilik bakımdan zengin olan Seul, Blockchain teknolojisinin getirisinden faydalanacak hamleler yaparak Metaverse dünyasının vazgeçilmez unsuru olmak için sağlam projelerle adım atmaya devam ediyor!



Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page