top of page

İstanbul'da Rock'n'Verse Konseri!


Rock'n'Verse, Dünya'da ilk olarak tüm rock&metal müzisyenleri ve severleri bir arada tutan; Web3, NFTmusic ve Metaverse ekosistemini içinde barından yeni bir platform! Rock'n'Verse, 25 Ekim 2022'de NFT Party konsepti belirleyerek Blind/İstanbul'da konser yapacağını duyurdu!



İstanbul, Blockchain Ekosistemine Ev Sahipliği Yapmaya Devam Ediyor!



Detaylı bilgi için web sitesi:


Rock'n'Verse kendi sosyal medya hesabından:



📣We Are Gonna Rock it! 🎸🤘

Rock’N’Verse Rüzgarına Kapılmaya Hazır mısın? Dünya’da bir ilk olarak tüm rock & metal müzisyenleri ve müzikseverlerinin buluşma noktası Rock’N’Verse konseri sizlerle! Web 3.0 / Metaverse / NFTmusic ekosistemi sizleri içine çekiyor ise hadi Rock’N’Verse konserine!


Blind/İstanbul’da gerçekleşecek olan konsere özel davetlilerimiz ve “NFT holder” larımız dışında konser için sınırlı sayıda satışa çıkaracağımız “Genesis Series, SkinRunners-Phoenix'' NFT mintleyen herkes gelebilecektir.

Ekosisteme en hızlı girişi We Are Gonna Rock it (WAGRI) diyerek başlatıyoruz! Takipte kal!


Ayrıca blockchain ekosisteminde bizlere destek sağlayan sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz! Ve biliyoruz ki bizler beraber büyüceğiz! Hadi durma kafanı salla ve Rock’N’Verse’e bağlan! :)


diyerek konser duyurusunu paylaştı!





CryptoFemale, Yoorbit, NFTBULL ve Shaar sponsor olarak yer aldı! Ekosisteminin yaygınlaşması ve büyümesi adına güzel hamlede bulunan Rock'N'Verse müzikle blockchain teknolojisini ileriye götürecek yeni hamlelerde buluyor!


CryptoFemale, Kadınların teknoloji ve finans okuryazarlığına katkı sağlamak için gönüllülük esasana dayanan ekosistemde bir çok üye ve destekçi barındıran blockchain topluluğu!




NFTBULL, Bağımsız NFT araçlarının oluşturmasını olanak sağlayarak NFT erişimini zincirler arasına taşımayı hedefleyen NFT platformu!


Shaar, Metaverse'de ''Shaar Evreni''ni sunarak kullanıcılara oyun odaklı Metaverse evreni sunan kısacası MetaRPG olarak adlandıracağımız proje!


Yoorbit, Dünya'nın ilk kazandıran blockchain tabanlı sosyal ağ uygulaması! Kullanıcı, ilgilendiği her konu ve başlığı app üzerinden puanlayarak ''rate'' kazanabiliyor. Yoorbit app uygulaması referans kodu ile yükleme özelliğine sahip!


Aynı zamanda duyurulan bilgiye göre; Rock'n'Verse konserine katılım sağlayacak konuklara özel referans kodu ile yoorbit uygulamasını indirebileceğini ileterek istedikleri gibi puanlama yapabileceklerini söyledi!



Ekosistem için heyecan verici konserde ünlü rock/metal müzisyenlerinin katılımıyla gerçekleşeceği duyuruldu! Hem geleneksel hem de dijital sanatçıların bir arada bulanacağı konsept konserde sanat, müzik, oyun kısacası blockchain ekosistemi bir arada olacak!










Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page