top of page

İstanbul, Eurasia Blockchain Summit’e (Avrasya Blockchain Zirvesi) ev sahipliği yapacak!

Eurasia Blockchain Summit, 08-09 Ekim tarihlerinde Tersane’de gerçekleşecek! Sürpriz konukların yer alacağı zirvede blockchain teknolojisine dair A'dan Z'ye detaylı konu başlıkları yer alacak!




Kemer Partners sponsorluğuyla Avrasya blockchain zirvesi Tersane İstanbul'da!


Avrasya Blockchain Zirvesi (Eurasia Blockchain Summit), Blockchain ekosistemini yakından takip eden konuk ve konuşmacılarının katılımıyla gerçekleşecek!


Eurasia Blockchain Summit 08-09 Ekim 2022 tarihinde Tersane İstanbul’da gerçekleşecek olup blockchain ekosistemine dair görüş ve düşünceler yer alacak! Genel itibarıyla Blockchain, Metaverseve, Web3 ve NFT konuları tartışılacak.


Teknoloji ve finans dünyasından birbirinden önemli isimlerin bir arada olacağı zirvede; blockchain ekosisteminde bulunan ya da bulunmak isteyen yatırımcı ve geliştirici toplulukları bir arada!

Teknolojinin her alanda ilerlemesi ve gelişmesiyle özellikle Türkiye gibi jeopolitik önem arz eden bir ülkeyi de yakından ilgilendirmiştir. Genç nüfus yoğunluğu da dikkate alınarak kripto varlık kullancılarının en baş sıralarında yer alan Türkiye, blockchain alanında önem arz eden bir çok proje ve etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam etmektedir. Her alanda değişen ve gelişen blockchain teknolojisi yerli, yabancı yatırımcı ve toplulukları bir arada tutarak İstanbul 08 - 09 Ekim'de ekosisteme ev sahipliği yapacak!



Blockchain dünyasının önde gelen isimleri zirvede konuşacak!


Avrasya Blockchain Zirvesi konuşmacılar arasında; Ava Labs Kurucusu Emin Gün Sirer, Tübitak BİLGEM Başkan Yardımcısı Sadullah Uzun, GoGlobal Kurucu Ortağı Esra Talu, Amerikalı Şifrebilimci Whitfield Diffie (Turing Ödülü Sahibi), 4129Grey CEO’su Alemşah Öztürk, Youth Holding CEO’su Emrah Kaya, ELYT Kurucu Ortak Ahmet Usta, Bilgisayar Mühendisi/ Product Strategy Manager Alp ışık, Cryptic Labs CEO’su Bril Wang yer alacak!


İlki 2019 yılında düzenlenen ve büyük ilgi göre Eurasia Blockchain Summit 2019 sektörde lider firma ve topluluklara ev sahipliği yapmıştı!


Avrasya Blockchain Zirvesi’nin detayları, https://www.eurasiablockchain.com






Son Yazılar

Hepsini Gör

댓글


bottom of page