top of page

Kadınlara Özel Amazon Dropshipping Eğitimi!

Earnline & CryptoFemale İş Birliği ile 24 Aralık’ta Kadınlara Özel Ücretsiz Amazon Dropshipping Eğitimi YouPlace /Beşiktaş’ta Gerçekleşti!



CryptoFemale üyelerinden Sevilay Güler ve Canan Bayram’ın markası olan Earnline’ın ücretsiz olarak verdiği ''Amazon Dropshipping'' eğitimi büyük ilgi gördü!

CryptoFemale üyelerine özel olarak tasarlanan eğitimle beraber amazon gibi e-ticaret platformlarından gelir elde etme yollarından bahsedildi. Teknoloji okur yazarlığının önemi üzerine durulurken finansal özgürlüğe vurgu yapıldı.



''Amazon Dropshipping'' eğitim duyurusu geçtiğimiz günlerde yapılmış olup rekor sayıda katılım başvurusu yapılmıştı. YouPlace'in (Kripto Kafe) iç eğitim alanının küçük olmasından dolayı 15 kişi sınırlandırılıp gerçekleşen bu eğitim yaklaşık 3 saat sürdü. CryptoFemale üyeleri ve Earnline markasının kurucu ortakları ve eğitimcileri ile tanışma gerçekleşti. Katılımcılar, interaktif eğitim sonrasında memnun olduklarını dile getirdi.



CryptoFemale üyelerinden Sevilay Güler yoğun katılım ile gerçekleşen bu etkinlik sonrasında yine üyelerimize özel eğitimlere devam edebileceklerini, kadınların bu sektörde de kendilerine iş imkanı bulmalarını istediklerini, online gelir modeli ile kendilerine alternatif bir kazanç sağlayabileceklerini belirtti.



Kadınlara Özel Yılbaşı Hediyesi olarak tasarlanan eğitime ilgi büyük olunca Earnline Kurucusu Sevilay Güler ve Kurucu Ortak Canan Bayram CryptoFemale üyelerine özel olarak 2.Eğitimi'de en yakın zamanda gerçekleştireceklerini duyurdu!

Online olarak da tüm Dünya’daki CryptoFemale üyelerine özel olarak gerçekleşecek olan etkinlikler için takipte kalın!


Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page