top of page

Kiğılı'dan Dijital Alışveriş Deneyimi!

Ünlü Giyim Markası Kiğılı, Metaverse Dünyasındaki İlk Mağazasını Harekete Geçirdi! Ünlü Moda Markası, Avatarlarla Alışveriş Dönemi Başlattığını Duyurdu!



Kiğılı, müşterilerine özel AR ile artırılmış alışveriş deneyimi sunacağını belirtti.


Kiğılı Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem,


''Çevrimiçi ve çevrimdışı yaşam arasındaki sınırlar hızla azalmaya devam ederken, müşterilerimizin bizimle başka kanallar üzerinden de etkileşime geçme arayışında olduklarını gözlemliyoruz. Kiğılı olarak onların bu taleplerini karşılamak için Web3 teknolojilerine yatırımlarımızı artırıyoruz. Geçen yıl gerçekleştirdiğimiz ilklerden sonra, bu yıl da ilk Metaverse mağazamızı açarak, erkek giyim moda perakendesindeki öncü rolümüzü dijital moda dünyasına da taşıdık”


dedi.

Evreni keşfet için Avatarını oluştur!

Mağazayı ziyaret etmek isteyen kullanıcıların GoArt uygulamasını indirerek avatarlarını oluşturmasını gerektiğini dile getiren Kiğılı, 3 aydır magazanın hazırlık sürecinde olduğunu belirtti.


Türkiye’nin ilk giyilebilir canlı Metaverse defilesi düzenleyen Kiğılı, Sonbahar-Kış Koleksiyonunu ilk kez GoArt Metaverse'te tanıtarak, Ekosisteme dahil olmuştu.



Kiğılı CMOsu İlkay Keleş, geçtiğimiz mayıs ayında sürdürebilirliğe dikkat çekerek şu ifadeleri kullanmıştı:


“Dünya çok hızlı bir teknolojik dönüşüm içerisinde yer alırkeni Kiğılı olarak teknolojiye yaptığımız yatırımlara devam edeceğiz. Yarın için bugünden mottosuyla yola çıktığımız Tomorrow koleksiyonumuzla; daha sürdürülebilir, daha teknolojik, daha ekolojik ve daha yenilikçi bir vizyonu benimsiyoruz.

dedi.




Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


bottom of page