top of page

Özel Blockchain Konferansı Istanbullish için geri sayım başladı

Istanbullish: İstanbul'u Blockchain İnovasyonuyla Aydınlatmaya Hazır!




Küresel Blockchain Tutkunları ve Uzmanlarını Bir Araya Getirecek İstanbullish Etkinliği!


30 Eylül'de İstanbul Beşiktaş Feriye'de düzenlenecek olan bu özel etkinlik, küresel blockchain tutkunları ve uzmanlarını bir araya getirecek! İstanbul, dinamik bir blockchain inovasyon merkezi olarak yükseliyor ve bu etkinlik, dünya çapında farklı bakış açılarıyla bu dönüştürücü teknolojinin geleceği hakkında etkileyici tartışmalar sunmayı vaat ediyor.


Istanbullish, farklı sektörlere sorunsuz bir şekilde entegre olan ve yeni iş rollerinin ve inovasyonların benzersiz bir hızla ortaya çıkmasına neden olan blockchain teknolojisinin sürekli evrilen manzarasını ele alacak!


Istanbullish programının öne çıkan bölümlerinden biri "Türkiye'nin Bir Blockchain Merkezi Olma Yolculuğu" başlıklı panel tartışması olacak. Hem Türkiye'den hem de uluslararası arenadan saygın katılımcılar, Türkiye'nin küresel bir blockchain merkezi olarak yükselişinin yol haritasını tartışmak üzere bir araya gelecek.


Uzmanlar ve Vizyonerlerin Buluşması:

Istanbullish, Türkiye içinde ve global ölçekte düzenlemeleri şekillendiren önde gelen isimleri içeren özenle seçilmiş bir grup lider figürü ağırlayacak. Bu değerli katılımcıların yanı sıra, özel olarak davet edilen uluslararası konuşmacılar da geniş bir yelpazede önemli konularda benzersiz görüşlerini paylaşacaklar. Etkinliğin odak noktasını, kripto paraların yasal geleceği, merkez bankası dijital para birimleri (CBDC'ler), uyum ve düzenlemeler oluşturacak. Panel tartışmaları ve etkileşimli oturumlar, katılımcılara güncel durumu ve yakın geleceği kapsamlı bir şekilde anlama fırsatı sunmayı amaçlıyor.

Etkinlik aynı zamanda katılımcılara, endüstri lideri şirketlerin ve kuruluşlarının en son keskin teknolojilerini ve yenilikçi çözümlerini sergileyen networking fırsatları ve sergiler sunmayı da hedefliyor.


Önemli konuşmacılar arasında Hedera Personel Şefi Ian Utile, Ernst & Young Blockchain Desk Lideri Esra Özdemir , T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) eski Başkanı Hayrettin Kurt, TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği Araştırma Merkezi İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Sadullah Uzun, Marmara Üniversitesi Profesörü Fatma Özkul ve Astana Finansal Hizmetler Kurumu (AFSA) CEO'su Nurkhat Kushimov yer alıyor.


Etkinlik sunucusu Max Lurya, "Dağıtık defter teknolojilerinin benimsenmesi söz konusu olduğunda, Türkiye kadar hızlı yol alan bir ülke düşünemiyorum" dedi ve ekledi:

"Bir bullish var, bir de Istanbullish var ."


GlobalB Hukuk kurucusu Sima Baktaş şunları söyledi: “Bu konferansın yüksek profilli kişilerden oluşması ve kripto düzenlemelerinin panel konuları arasında yer alması önemli. Panelimizde, Türkiye ve Avrupa'da kripto ile ilgili son yasal gelişmelerin nasıl ele alındığını ve hangi düzenlemelerin yapılması gerektiğini yetkili kişilerle tartışacağız ”dedi. Kripto hukukunda uzmanlaşmış bir avukat olarak, bu paneli yönetmekten heyecan duyuyorum ."


CryptoFemale'in kurucularından Hilal Baktaş, "Dağıtık defter teknolojisinin güzelliği, her vatandaşın parmak uçlarına, kendilerinden başka kimseye güvenmek zorunda kalmadan kendi refahını geliştirme yeteneğini koymasıdır" dedi . "Daha büyük bir dengeleyici yok ."



Etkinlik Sponsorları ve İş Birlikleri:

Hedera ve Hashgraph Derneği'nin gururla sponsorluğu üstlendiği Istanbullish, SiMax LLC Şirketi himayesinde titizlikle düzenleniyor. Bu prestijli etkinlik, aynı zamanda Crypto Female, Altcointürk, GlobalB, KRPT ve Cointalks gibi saygın iş ortaklarının da desteğini alarak sektörde bir dönüm noktası olmayı hedefliyor. En etkili kripto haber platformlarından biri olan Uzmancoin ise Istanbullish'in ana medya sponsoru olarak etkinliği daha geniş bir kitleye ulaştırmayı amaçlıyor!



The Hashgraph Association Yönetim Kurulu Başkanı Kamal Youssefi:

"Blockchain teknolojisinin kitlesel olarak benimsenmesine katkı sağlama misyonumuz doğrultusunda, The Hashgraph Association, blockchain endüstrisine yönelik son derece nitelikli bir bakış açısına sahiptir. Bu nedenle, bu yılki etkinlikte yer alacak konuşmacılar, sektör liderleri ve katılımcıların zenginliği göz önüne alındığında, Istanbullish etkinliğine sponsor olmamız kaçınılmazdı. Aynı zamanda, etkinliğin bağlamı ve içeriği ile birlikte İstanbul, blockchain teknolojisinin gelişimi için müreffeh bir merkez olmaya işaret etmektedir. Istanbullish ile olan işbirliğimiz, bu inancı mükemmel bir şekilde yansıtmaktadır."


Hedera hakkında:

Hedera, açık kaynak kodlu, lidersiz, hisse kanıtlı ve kamuya açık bir defterdir. Bu sağlam ekosistem, dünya genelinde birçok endüstri lideri kuruluşun katılımıyla oluşturulan bir ağ tarafından yönetilmektedir. Bu kuruluşlar arasında abrdn, Avery Dennison, Boeing, Chainlink Labs, COFRA Holding, DBS Bank, Dell Technologies, Dentons, Deutsche Telekom, DLA Piper, EDF (Électricité de France), eftpos, FIS (WorldPay), Google, IBM, Indian Institute of Technology (IIT), LG Electronics, The London School of Economics (LSE), Magalu, Nomura Holdings, ServiceNow, Shinhan Bank, Standard Bank Group, Swirlds, Tata Communications, Ubisoft, University College London (UCL), Wipro ve Zain Group gibi endüstri liderleri bulunmaktadır.

Hedera hakkında daha fazla bilgi almak ve güncel gelişmeleri takip etmek için www.hedera.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Hashgraph Derneği, farklı endüstrilerde eğitim ve öğretim programlarını desteklemektedir. Merkezi olmayan ekonomide Hedera destekli, kurumsal düzeyde çözümlerin ve uygulamaların geniş çapta benimsenmesi yoluyla halkın dijital olarak etkinleştirilmesi ve güçlendirilmesi amacını taşımaktadır. Kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak Dernek, ekonomik kapsayıcılık yararına yenilik, araştırma ve geliştirmeyi finanse etmektedir. The Hashgraph Association hakkında daha fazla bilgi almak için www.hashgraph-association.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Istanbullish Hakkında:

Istanbullish, en parlak zihinleri bir araya getiren birinci sınıf bir blockchain etkinliğidir ve blockchain teknolojisinin geleceğini tartışmak, paylaşmak ve şekillendirmek amacını taşır. İstanbul'un canlı atmosferi eşliğinde, etkinlik bilgi alışverişi ve ağ oluşturma fırsatları sunarak katılımcılara eşsiz bir platform sunar. Bu etkinlik, kripto para ve finans dünyasının gelişmelerine öncülük etmeye ilgi duyan herkesin kaçırmaması gereken eşsiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Daha fazla bilgi için lütfen www.istanbullish.com adresini ziyaret edin.









Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page