top of page

L'Oreal'den NFT ve Metaverse Yatırımı!

L'Oreal'in Kurumsal Girişim Sermaye Fonu BOLD'dan Metaverse ve NFT pazarına yatırım yapacağını duyurdu!


Business Opportunities for L'Oreal Development (BOLD); ABD merkezli Dijital Village'a yatırım yapacağını duyurdu! Metaverse ve NFT pazarında markalara hizmet veren ABD merkezli Digital Village'a BOLD'un ilk yatırımı olarak öne çıkıyor!


Digital Village, ABD merkezli girişim olarak çıksa da Avrupa ve Asya pazarına kadar uzanan uluslararası ekipler tarafından yönetilmektedir. Dijital dünyada varlıkların, kimliklerin oluşmasına olanak sağlayarak ölçeklenebilir teknolojiler sunmayı hedefliyor!



Dijital Village'ın Kurucu ve Ceo'su Evelyn MORA:


''BOLD'un desteklenmesiyle heyecan duyduklarını iletti. L'Orel'in markaları ile güzellik endüstrisinde devrim yaratacak girişimleri son teknolojiyle yaratmayı sabırsızlıkla bekliyoruz! Birlikte sınırları zorlayacak ve endüstriye yeni bir soluk kazandıracağız! Metaverse ve Web3'te güzelliğin çıtasını bizler belirleyeceğiz''

dedi.


Dijital Viilage'nın Danışma Kurulunda The Sandbox ve Wave'in kurucu ve üst düzey yöneticileri yer almaktadır.


L'Oreal'in Metaverse ve Web3 Başkanı Camille Kroely:


Web3'te güzelliğin ne anlama geldiği keşfederken aynı zamanda yüksek teknik standartlara bağlı girişimlerle çalışmayı sürdürüyoruz! Metaverse ve Web3 üzerinden, markalarımızı sürdürebilirlik, erişebilirlik ideallerini beraber paylaşmaktan son derece mutluyuz!


dedi.


Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page