top of page

Microsoft, Yapay Zeka Ürünü Dynamics 365 Copilot'u Duyurdu!

Microsoft Kurumsal Yazışmalarda Hataları Kaldıran Yeni Özellik Copilot'u Tanıttı!



Kurumsal e-postalardaki yazım yanlışlarını ortadan kaldırmaya yarayan yapay zeka ürünü Copilot ile satış, hizmet, operasyon, tedarik zinciri ve pazarlama araçlarını destekleyecek!


Microsoft Dynamics 365 uyumlu yapay zeka destekli Copilot özelliğini sunmasıyla hayatın her alanına entegre etmeyi amaçlıyor! Copilot özelliği ile müşteri ilişkilerini daha iyi şekilde düzenlemeyi amaçlayan Microsoft, yapay zeka araçlarıyla iletişim, mekan ve zaman kavramlarının en iyi hale getirmeyi hedefliyor!


Kurumsal alanlarda destekleyici etken olduğunu belirtmesiyle hayatın her alanına entegre olmasının önemi üzerine vurgu yapıyor!


Özel Müşteri Deneyimi!


Microsoft Copilot özelliği ile kişileri özelleştirilebilmesiyle, detaylı verileri elde etme özelliğine sahip! Özellikle kurumsal e-posta kişi ve kurumlara özel yazışmaları düzenleyebileceği gibi detaylı analizleri oluşturma, toplantı notlarını tutma, özetleri oluşturarak pazarlama alanında verileri sunma gibi özellikleri mümkün kılacak!


Yazışmalar ve toplantı notlarının detaylı analizi ile fikir üretme konusunda yardımcı olabilecek!


Yazışmaları ve iletişimi destekleyen yapay zeka destekli ürün ile SEO çalışmalarında yenilikler görülmeye başlanacak gibi!

Son Yazılar

Hepsini Gör

Opmerkingen


bottom of page