top of page

NBA Yıldızı Stephen Curry'den Metaverse ve NFT Hamlesi!


NBA yıldızı Stephen Curry, Metaverse ve NFT'ler için Ticari Marka başvurusunda bulundu!



Josh Gerben’in yaptığı açıklamayla ticari marka başvurusunda bulunan NBA yıldızı NFT ve Metaverse sektöründe kişisel olarak yer alacak!


NBA Yıldızı Stephen Curry'den, ''Curryverse'' Hamlesi!

Ticari marka başvurusunda bulunan Stephen Curry, CurryVerse adlı sanal evrenle harekete geçti!


Curryverse için ticari marka başvurusunda bulunan profesyonel basketbol oyuncusu Golden State Warriors yıldızı Curry, kişisel olarak deneyimlerini paylaşacak! Blockchain teknolojiyle beraber eğitim, eğlence ve oyun gibi bir çok alanları da barındırarak NFT ve metaverse'ü bir arada tutacak!



Eğlence hizmetleri ve çevrimiçi oyunların olacağı Curryverse'de;Sanal giyim, ayakkabı, çanta gibi bir çok çeşitlilikte hizmet sunacak! NFT alım-satım yapmayı aynı zamanda oluşturulma, tanıtım ve beta gibi özellikleri de sunmayı hedefliyor!



Curry'i 2021 yılında Bored Ape NFT satın alarak NFT topluluğuna giriş yapmış bir çok kripto varlık ile ilgili projelere ise yatırım yapmıştı. Mart ayında kripto varlık borsası FTX reklamında da yer alarak ekosistemde uzak olmadığını göstermişti.


  • Curry'nin blockchain ekosistemden yer alması dışında bireysel olarak hamle yapması önemli detay! Curryverse sanal evrenle ile ilgili henüz net bilgi yer almamakla beraber kullanıcıların dikkatini çekeceğine benziyor! Curry'nin sosyal medya platformlarından çok takipçili ve beğenilen bir yıldız olması Web3'e olumlu etken olacağına benziyor!


Son Yazılar

Hepsini Gör

Kommentare


bottom of page