top of page

NFT Biennial Kapsamında PostHuman Yaklaşımında Beden(ler) ve NFT Örnekleri!

X Media Art Museum By DasDas, NFT Biennial'e 3 Şubat Cuma günü ev sahipliği yapacak! PostHuman Yaklaşımında Beden(ler) ve NFT Örnekleri Paneli Gerçekleşecek!


Türkiye'nin ilk dijital sanat ve yeni medya müzesi X Media Art Museum By DasDas'ta!


PostHuman ile insan-teknoloji arasındaki bağlantıya odaklanacak! Eş zamanlı olarak Metaverse ve Immersive deneyimi bir araya gelerek The Sandbox, yeni eserleri buluşturacak!


PostHuman Yaklaşımında Beden(ler) ve NFT Örnekleri Sunumu CryptoFemale kurucu üyelerinden Hilal Baktaş ve CryptoFemale üyelerinden Prof. Dr. Belma Oğul tarafından gerçekleşecek!


Kürasyonunu Esra Özkan'ın üstlendiği Immersive Sergi'de ise:


Ozan Atalan, Chonge-ha, Peter Lee, Erhan Özkan, Didem Erbaş, Hilal Özdemir, Hamza Kırbaş, Meltem Şahin, Soliman Lopez ve Nergiz Yeşil gibi sanatçılar yer alacak!


Sanat, Bilim ve Teknoloji arasındaki etkileşimli ilişkileri irdeleyerek aktarım yapılacağı, tekno-kültür ile bizleri neleri bekleyeceği üzerine görüşler dile getirilecek!


NFT Bieannial, The Sandbox iş birliğiyle dijital sanat ve yeni medya alanlarında iş birliğiyle endüstrileri bir araya getirmeye devam ediyor!


Immersive Sergi eşliğinde 3 Şubat Cuma Günü başlayacak!









Son Yazılar

Hepsini Gör

Opmerkingen

Opmerkingen zijn niet geladen
Het lijkt erop dat er een technisch probleem is opgetreden. Probeer nogmaals verbinding te maken of de pagina te vernieuwen.
bottom of page