top of page

Polygon Labs ve SK Telecom, Web3 Ekosistemi ve Girişimcilere Yönelik İş Birliği Başlattı


Kore'nin önde gelen mobil operatörü SK Telecom, 0xPolygonLabs ile stratejik bir iş birliği yaptı.




Kore'nin önde gelen mobil operatörü SK Telecom, 0xPolygonLabs ile stratejik bir iş birliği yaparak Web3 ekosisteminin geliştirilmesi ve gelecek vadeden girişimlerin belirlenmesi konusunda önemli adımlar atmak için harekete geçti!


Polygon Labs ve SK Telecom, güç birliği yaparak Web3 ekosistemi geliştirmeye yönelik önemli bir adım!


İş birliği, teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yaratması üzerine, SK Telecom'un geniş kitlelere ulaşma gücü ile 0xPolygonLabs'ın teknik uzmanlığı bir araya gelerek, Web3 alanında yenilikçi projelerin desteklenmesine ve büyümesine katkı sağlayacak! Bu iş birliği ile geleceğin teknolojilerine yön verme potansiyeli taşıması, hem Web3 ekosistemine hem de girişimcilere önemli fırsatlar sunacaklarının da altı çizildi!


Polygon Labs ve SK Telecom'un bu işbirliği, teknoloji dünyasının geleceğine yönelik umut vadeden bir adım olarak dikkat çekiyor!


SK Telecom ve Polygon iş birliği ile NFT pazar yeri olan TopPort'un da Polygon blok zincirini desteklemeye başlayacak!



SK Telecom'un NFT pazar yeri olan TopPort da bu iş birliğinin bir parçası olarak Polygon blok zincirini desteklemeye başlayacak.



Bu adım, NFT dünyasının da Web3 ekosistemi içinde daha geniş bir yer bulmasına olanak tanıyarak, yaygınlaşmasına ve yeni fırsatların ortaya çıkmasına katkı sağlayacak. 






Son Yazılar

Hepsini Gör

Σχόλια


bottom of page