top of page

Rock'n'Verse'den ''Yapay Zeka'' Hamlesi!


Rock'n'Verse projesi kapsamında metaverse için kurulan ilk rock müzik grubu olan SkinRunners yıla yeni single ile giriş yapacağını duyurdu. 5 Ocak 2023 tarihinde ikinci single klibi “Yapay Zeka” ile yayınlanacak!




Müzik Blockchain projeleri arasında Türkiye’de ve Dünya’da ilk Launchpad & Metaverse projesi olan Rock’n'Verse, Rock ve Metal müziği yapan müzisyenlerin kendi koleksiyonlarını çıkartmak ve müzik endüstrisini Web3 teknolojisi ile bir araya getirmek amacıyla kuruldu.


Yeni ve mevcut rock ve metal müzik gruplarının #musicNFT ve metaverse ekosistemine geçişini hızlandıracak bir kuluçka merkezidir.


Kuluçka Merkezinde yaratılan ilk grup olan SkinRunners ise Rock'n'Verse projesi kapsamında metaverse için kurulan ilk rock müzik grubudur.


Grubun Phoneix Genesi serisi ilk single olma özelliğini taşıyor!


25 Ekim 2022 Tarihinde canlı olarak ilk kez seyirci ile buluşuldu! Ekosistem için heyecan verici konserde ünlü rock/metal müzisyenlerinin katılımıyla gerçekleşti. Hem geleneksel hem de dijital sanatçıların bir arada bulunduğu konsept konserde; sanat, müzik, oyun kısacası blockchain konuşulurken, rock müzik dinlemenin keyfini çıkardılar.


Detaylar için;





Şimdilerde grup 2. Single’ı “Blue Dream” yayınlanma tarihini açıkladı. Blue Dream şarkısının Klibinin en önemli özelliği Türkiye’de Yapay Zeka ile hazırlanmış ilk animasyon rock klibi olmasıdır. Blockchain teknolojisini Müzik endüstrisinde önemli çalışmalara imza atan ekip bu yenilikçi ve öncü çalışmayla adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.


Klip ve single 5 Ocak'ta yayınlanacak. Türkiye'de ilk yapay zeka ile hazırlanan animasyon rock klibinin teaser'ı ise şimdiden sosyal medyada gündem olmaya başladı.





25 Ekimde NFT partisi veren Rock’n'Verse, yakında büyük şehir turnesi ile hayranlarına canlı performanslarını sergileyeceklerinin de haberini verdi.


İzmir, Ankara, İstanbul, Denizli, Antalya, Eskişehir yapılacak olan konserlerin tarihleri ve mekan duyurusu için sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.


📣We Are Gonna Rock it! 🎸🤘 sloganı ile müzik severleri 2023'te dolu dolu rock müziği keyfi sürecek bir yıl bekliyor olacak!


Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page