top of page

Shopify ve Novel İş Birliğine Girdi!


Küresel e-ticaret şirketi Shopify, Web3 ticaret platformu Novel ile iş birliğine girdi.



Web3 teknolojilerinin erişebilir kılmak için çok uluslu e-ticaret şirketi ve yeni nesil Web3 ticaret şirketi iş birliğine girdiğini duyurdu.


Shopift Store’da, teknik bilgi ve parasal yatırım gerekmeden Web3 alanında deneyin kazandırmayı amaçladıklarını bunu için ise olanakları sağlayacaklarını açıkladı.


Novel Shopify uygulaması iki ana özellik taşıyor! token basımı ve dağıtımı özelliğiyle kullanıcılar yeni bir NFT koleksiyonu oluşturmasına ya da mevcut bir koleksiyonu yüklenmesine olanak sağlıyor. Yeni bir sanat eseri ya da var olan NFT eseri Shopift'de satın alınması için sergilenebilecek!


Novel sergilenecek NFT eserleri için parametrelere dayalı akıllı sözleşme oluşturmasını imkan sağlamasıyla alım-satım işlerimleri için kolaylık sağlamayı da hedeflediğini belirtirken NFT satın alması için müşterilere özel olarak oluşturduğu uygun kripto cüzdanı ile kullanışlılık özelliği kattığını dile getirdi.



Novel Kurucu Ortağı ve CEO'su Roger Beaman,

“Shopify'ı iş birliğiyle entegre ederek sektöre öncülük eden bir e-ticaret platformunu kullanabilecek ve tüm Shopify satıcılarına Web3 ticaret alanına girmek için ihtiyaçları olan araçları verebileceğiz."

  • Web3 ve E-ticaret şirketlerini. şirketlerinin iş birliği Roger Beaman'ın dediği gibi tüketici ve üretici ihtiyaçlarını karşılama gereksinimden doğan bir sonuç! Web3 göre geleneksel kalmış e-ticaret platformu gelecek teknolojilerde yer edinmek ve kaybolmamak için bu hamlelerde bulunması hem ticaret hem de ekosistemin bilinçli gelişmesi adına güzel adım!

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page