top of page

Sinema Fonlama Platformu WideAngle ile NTT Data Business SolutionsTR Partnerlik anlaşmasını duyurdu!

Engin Altan Düzyatan ve Birand Tunca gibi ünlü oyuncuların da kurucuları arasında yer aldığı, blockchain üzerinde sinema-dizi içeriklerini fonlama platformu olan 'WideAngle' Japonya merkezli 'NTT Data Business Solutions Türkiye' ile partnerlik gerçekleştirdi.


Sinema, dizi, film gibi içeriklerin üretiminden dağıtımına her aşamasını blockchain'in güvenilir ve şeffaf yapısı ile fonlayarak desteklemek ve hayata geçirmek için yola çıkan 'WideAngle' 24 Ekim 2022'de İstanbul'da yapacağı global lansmanı öncesi iş birliği duyurularını yapmaya başladı.





Web 3 dünyasına giriş


WideAngle teknoloji devi NTT Data ile Web3 dünyasında heyecan uyandıran bir iş birliği için anlaştı. 'WideAngle' ile 'Destek İş Ortağı' olarak partnerlik kuran NTT Data Business Solutions Türkiye, teknoloji çözümlemeleri konusundaki deneyimini WideAngle'ın blockchain ve sinema birleşimini sağlayan dünyadaki öncü ve vizyoner kimliğiyle buluşturmuş olacak. Yenilikçi iki markanın birlikte yapacakları, teknoloji ve sinema dünyasında yapılacak projeler merakla bekleniyor.


WideAngle hakkında;


Kurucuları arasında Engin Altan Düzyatan, Birand Tunca ve Umut Tanyolu gibi tanınmış sinemacı ve oyuncuların bulunduğu 'WideAngle' NFT’ler aracılığıyla sinema, dizi ve diğer tüm dijital içeriklerin yapımını, dağıtımını fonlayarak desteklemeyi hedefleyen bir Web3 şirketidir. Platform, sinemayı Web3 platformlarına entegre ederek sektörü dinamikleştirmek için yola çıktı. Düzenli olarak partnerlik açıklayan 'WideAngle' blockchain alanında ilk olma özelliği taşıyor.


'NTT Data Business Solutions Türkiye' hakkında;

WideAngle ile partnerlik kuran NTT Data, Japonya merkezli bir bilgi teknolojileri ve yönetimi şirketi olarak 1988 yılında veri haberleşmesi hizmeti vermek üzere Tokyo'da kuruldu.


NTT Data Business Solutions Türkiye olarak ülkemizde uzun zamandır hizmet veren marka, sunduğu yenilikçi teknolojik çözümlerle farklı sektördeki birçok şirketin verimliliğini artırmak için yol haritası çizmektedir.


Son Yazılar

Hepsini Gör

Commenti

Impossibile caricare i commenti
Si è verificato un problema tecnico. Prova a riconnetterti o ad aggiornare la pagina.
bottom of page