top of page

Sinpaş Metaverse’e Adım Attı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Sinpaş, MetaVision iş birliğiyle Metaverse dünyasına adım attığını duyurdu! Markasını dijitalleşme yatırımları ile öne çıkartan Sinpaş, Metaverse evrenine adım attı!



Metaverse hamlesi Sinpaş'tan!


Metaverse evrenine adım atan Sinpaş, sektörüne yenilikler katmaya devam ederek, kullanıcı deneyimini gerçeğe en yakın görüntü kalitesi ile sağlamak için Unreal Engine 5 ile geliştirdiğini dile getirdi.



Sinpaş, sektördeki öncülüğümüzü sürdürmeye devam ediyoruz, çağın ötesinde yaklaşım ve yatırımcılarına şimdiden daha yakınız ifadesini kullandı.


Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik,

"Dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarımızın bir parçası olarak Metaverse dünyasına giriş yaptık. Bu çok yeni ve heyecanlı dünyada tüketicilerimizle buluşmak ve yeni nesil teknolojilerin içinde yer almak bizim için çok önemli. Çağımızın gerekliliği olan dijital süreçlere yönelik yenilikleri takip ederek sektörümüzü de dahil etmeye devam edeceğiz"

açıklamasında bulundu.


Şirket açıklamasına göre MetaVision evreni;MetaStreet, MetaLand, Tron ve Vision olmak üzere dört ana alandan oluşuyor. Bu alanlarda kullanıcılara MetaStreet alanında sanal ticaret, sanal reklamcılık; MetaLand alanında kendi yaşam alanları ile birlikte yaşam deneyimi; Tron alanında birlikte görev yaparak ve oyun oynayarak kazanım; Vision alanında ise konser, canlı e-spor etkinlikleri gibi çeşitli etkinliklere katılım sağlanmayı olanak haline getiriyor. MetaStreet alanı; MetaStore adını çeşitli sanal mağazalardan ve MetaBillboard adı verilen sanal reklam panolarından oluşan bir konsept caddeler bölgesinin de yer aldığı dile getirildi.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page