top of page

Tether, Lugano Merkezli 3Achain ile Güçlü Bir İş Birliği Yapıyor!


Tether, Lugano Merkezli 3Achain ile Güçlü Bir İş Birliği Yapıyor: Şehirdeki Blok Zinciri Ekosistemine Önemli Destek



Dünya genelinde tanınan kripto para birimi , şehirdeki blok zinciri ekosistemini güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu iş birliği kapsamında Tether, Lugano Şehri'nin resmi stabil kripto parası LVGA'nın altında yer alan teknoloji olan 3Achain için doğrulayıcı düğümü barındıracak ve yönetecek!



Şehirdeki Blok Zinciri Ekosistemine Önemli Destek!


Bu girişim, Lugano'nun blok zinciri altyapısını sağlamlaştırmayı ve bölgede dijital varlıkların yaygın olarak benimsenmesini teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Bu stratejik iş birliği öncesinde Tether Operations Limited, İsviçre'nin Lugano şehri ile iş birliği yaparak Avrupa'da blok zinciri teknolojisinin benimsenmesini desteklemeyi taahhüt etti! Şehirdeki blok zinciri yeteneklerini ölçeklendirmek ve Lugano'yu Avrupa'da blok zincirinin öncü merkezlerinden biri haline getirmek için çalışmalar başlatıldı.


Tether ve Lugano İş Birliği!


Tether ve Lugano iş birliği, şehir sakinlerine kullanımı kolay blockchain teknolojilerini sunmayı hedeflemektedir. Bu proje, Lugano sakinlerini ana hedef kitle olarak belirleyerek, kullanıcı dostu uygulamalar sunmayı amaçlamaktadır. Lugano, Lugano Living Lab gibi inovasyon merkezlerine ev sahipliği yaparak deneysel çalışmalar, prototiplemeler ve dijital projelerle öne çıkmaktadır. Bu sayede, Tether'ın mevcut blockchain uygulamaları daha geniş kitlelere ulaşacak ve tam ölçekli bir kentsel kullanım senaryosunu destekleyecektir.

Bu iş birliği aynı zamanda, altyapı maliyetlerini düşüren ve küresel piyasalara erişimi artıran yerelleştirilmiş özel kullanım durumları sunmayı amaçlamaktadır. Gelecekte, Lugano'da vatandaşların ve şirketlerin yıllık vergi ödemeleri, mal ve hizmetleri için tamamen kripto paraları kullanabilme yeteneği de ölçeklendirilmiş bir şekilde sunulmayı hedeflemektedir. Bitcoin, Tether ve CHF tabanlı stabil kripto paraların kabul edilmesi için gerekli onaylar alınmıştır. Bu sayede, kullanıcılar çeşitli hizmet sağlayıcıları aracılığıyla yerel FIAT para birimine dönüştürebilecekler!



Tether ve Lugano iş birlikleri, büyümekte olan kripto topluluğunu desteklemeyi ve şehirdeki benimsenmeyi hızlandırmayı amaçlamaktadır.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page