top of page

Yüzüklerin Efendisi Filmi Web3, NFT Deneyimi Sunacak!

Dünyanın en büyük film yapım ve yayın şirketi olan Warner Brothers, Yüzüklerin Efendisi Filmini Web3 ve NFT Deneyimine dönüştürme kararı aldı!


Prodüksiyon Şirketi Warner Brosthers, ''Yüzüklerin Efendisi:Yüzük Kardeşliği’’ filmini NFT koleksiyonu üzerinden oyunlaştırma ve ilgi çekici çekim bilgilerinin tüm detaylarıyla vereceğini paylaştı!


Warner Brothers, NFT’leri uyarlamak aynı zamanda arşivlerindeki tüm filmleri Movieverse'e taşıyacak planlarının olduğunu da belirtti.


Movieverse çatısı altında ''Yüzüklerin Efendisi:Yüzük Kardeşliği'' filminin çekim detayını kullanıcıya açık hale geleceğini Web3 deneyimi ile film severler için genişletilmiş versiyonuyla karşılaşacağını aynı zamanda arttırılmış gerçeklik ile tüm detayların daha açık hale gelerek izleyicilerin ilgisi çekiceğini dile getirdi.


NFT satın alanlar filmin genişletilmiş ve arttırılmış versiyonu ile izleyebilecek!

Warner Bros. ve Eluvio İş Birliği ile Büyük Etki!

Eluvio blokzinciri iş birliğiyle NFT satın alımında Eluv.io Media Cüzdanının kullanılması gerektiği dile getirilirken kripto varlık, kredi kartı ve banka kartı gibi ödemeler ile alımın gerçekleşeceği belirtildi.


Kripto varlık içeriği için büyük önem taşıyan Elivio içerik yayınlama, depolama ve topluluların blok zincirde büyümesi olanak sağlayacak yapıda!


Eluvio CEO'su ve kurucu ortağı Michelle Munson, ''Sadece Web3 meraklıları için değil tüm sinema severleri ve meraklıları kapsayacak canlı medya deneyimi şüphesiz ki destansı anlatımla herkesi memnun edecek, şaşırtacak ve hissettirecek! Kitle için ilgi çekici ve dikkat çekici bir hissiyatta olacağını kesin'' dedi
Warner Bros yönetim kurulu başkan yardımcısı ve genel müdürü Jessica Schell, “Bu girişim direkt olarak seyircilere ulaşmanın yeni bir yolu olma potansiyeline sahip'' dedi.


  • Nesiller boyu büyük izleyici kitlesine sahip olan filmin NFT ve Web3 ile buluşması büyük önem taşımaktadır. Satın alınan NFT ile arttırılmış gerçeklik ve çekim detaylarının izleyici gözünde canlanması heyecan verici! Sinema sektörünün Blockchain teknolojisinin gerisinde kalmadan kitlelere ulaşabilmesi güzel bir adım olmakla beraber kendi temel amacını gerçekleştirdiğinin de işareti olarak adlandırabiliriz.


Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page